Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

263 commentaren van in totaal 263 beoordelingen
Service
Gerrit Stevense (Oudehaske)
09/11/2018
8

Prima service, vriendelijke bediening , houden zich aan de gemaakte afspraken, denken mee m.b.t de verwachten kosten en leeftijd van de auto.

Service
Fedde de Vries (Dokkum)
17/10/2018
9

Klantvriendelijk, laagdrempelig, deskundig en snel.

Service
Sluijter-Zuidema (Akkrum)
17/10/2018
10

Fijne mensen met professionele vaklui!

Service
Anneke (Heerenveen )
05/10/2018
10

Het is een geweldig bedrijf met zeer fijne medewerkers/sters, ze nemen de tijd voor hun klanten

Service
Dhr. J.A.J. Wajer (Almere)
05/10/2018
10

De persoonlijke benadering de faciliteiten het geduld en de inleving in de vragen en opmerkingen van de klant.

Service
W.l.kaspers (Lemmer)
27/09/2018
8

Afspraken worden nagekomen ,vriendelijk personeel,vakmensen,lekkere koffie,kortom weinig aan te merken.

Service
Dhr. F. Smeding (Drachten)
19/09/2018
10

***werkt bij Strikwerda, ik hoef allen de sleutels maar af te geven, hij regelt verder alles.

Service
J. Meijerhof (Scharnegoutum)
29/08/2018
10

Betrouwbaar, correct, netjes. en behulpzaam

Service
Dik Kuiper (Terherne)
22/08/2018
10

Zeer betrouwbare en deskundige dealer. Fijn in omgang en eerlijk in het zakendoen. Heerlijke koffie, koekje en krant liggen gereed om even te wachten. Een dealer waar je graag heen gaat.

Service
Bethlehem
08/08/2018
10

De service is altijd 100% en ze denken altijd mee met de klant

Verkoop
Mevr. Jankovic (Joure)
08/08/2018
10

De betrouwbaarheid en de vriendelijkheid van de merdewerkers. De goede informatie en de uitleg over alle belangrijke dingen rondom het contract. De tijd dat de mederwerker aan de klant bested. Ik ben zeer tevreden met hun deskundigheid en de vriendelijkheid. Voor alle vragen kan ik altijd daar terecht en ze staan je altijd te helpen. Voor mij zeker geen anderen autobedrijf dan Strikwerda.

Service
Matthijs de Jong (Oudehaske)
07/08/2018
9

Personeel denkt met je mee, is vriendelijk en is transparant over de werkzaamheden. Ik waardeer dit zeer.

Service
Machiel Kanon (Sneek)
25/07/2018
8

Er kunnen altijd dingen worden verbeterd, maar het blijft mensen werk. Alles bij elkaar, een tevreden klant.

Service
Mevr. F. Nieuwets
25/07/2018
10

Al jaren mijn Toyota garage. Reparaties en onderhoud altijd goed. En ook bij kleine reparaties (lekke band, lampje vervangen etc) word je direct geholpen.Leenauto' s vrij nieuw en netjes.

Service
Mevr. J. van den Heuvel
20/07/2018
10

ze staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Verkoop
Jan van Smeden (Joure)
18/07/2018
9

Vriendelijk, goede informatie en veel uitleg met nog een zeer goede inruilprijs en de vorige auto een Suzuki had ik ook daar gekocht

Service
Mevr.madzarov (Heerenveen )
18/07/2018
10

Duidelijk, vriendelijk personeel

Service
Pieter Toussaint (Heerenveen )
18/07/2018
9

Zeer correcte behandeling door receptie en gekwalificeerd personeel werkplaats.

Service
Dhr. A.A. van der Meer
28/06/2018
9

Geen klachten tot nu toe.

Service
A.J. van der Molen (Heerenveedn)
27/06/2018
10

fijne contacten, zeer servicegerichte staf en medewerkers, zowel in de showroom als ook in de werkplaats

Verkoop
Anne de Jong (Sneek)
27/06/2018
9

Prima behandeling plezierig zaken doen. Deskundigheid. Keurig Net bedrijf. Vriendelijk en kundig personeel. Deal waaroverbeide tevreden zijn.

Service
F Posthumus (Delfstrahuizen)
27/06/2018
9

Dik tevreden over de reparaties

Service
Schuringa (Heerenveen)
25/06/2018
9

Ik kom hier al jaren en ben erg tevreden!

Service
W.Zomermaand (Sneek)
22/06/2018
10

Goede service en klantvriendelijkheid

Service
W.H.R. Lobel (Koudum)
20/06/2018
9

Snel, klantvriendelijk, correct en prima service.

Service
Piet Zuidema (Kollum)
15/06/2018
9

Vlotte afhandeling en komen afspraken na

Service
evert zandstra (heerenveen)
01/06/2018
8

goed betrouwbaar bedrijf

Service
wietse van houten (IJlst)
24/05/2018
10

Uitstekende service, vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel. Gra tis leenauto mee gehad, auto na grote beurt weer als nieuw.

Service
Hielkje Hofstra-Gillebaard (Joure)
02/05/2018
9

We worden altijd vriendelijk te woord gestaan - kopje koffie - aardige mensen - vakkundige uitleg.

Service
Kees van Wijk (Tijnje)
02/05/2018
10

Er heerst een prettige en professionele sfeer.Ben zeer tevreden over de behandeling en heb mede daardoor nu als tweede auto ook voor een Toyota gekozen

Service
Carel Zandstra
25/04/2018
10

Erg goede service, de klant is hier nog koning. Bij kleine gebreken wordt je er direct geholpen. Goede afspraken.

Verkoop
Henkie de Jong (Bolsward)
25/04/2018
10

- Klantvriendelijk, tevens namen ze alle tijd om alle vragen te beantwoorden, hulpvaardig met het installeren van de radio en telefoon en natuurlijk de lekkere espresso met koekje.Kortom dik en dik tevreden...!

Service
Marcel B. (Heerenveen)
25/04/2018
9

Voor kleine reparaties kun je direct langskomen. Gratis defecte verlichting vervangen. Altijd aanbod koffie/thee bij wachten. Garage komt afspraken keurig na.

Verkoop
Vera Groos
25/04/2018
10

Super service

Service
hans van der Veer (Balk)
17/04/2018
10

bedrijf goed bekent ook als service

Service
M. Smids (Boornbergum)
12/04/2018
7

Vriendelijk personeel. Altijd een leenauto bij onderhoudsbeurt eigen auto. Ik had meer verwacht van de verkoop. We waren serieus van plan om een nieuwe auto te kopen. Hebben het idee gekregen niet serieus genomen te woorden. Jammer.

Service
Dhr. de Hoo (Leeuwarden)
05/04/2018
10

Uitstekende service: Vriendelijk, professioneel en transparant.

Verkoop
Adri Brand (Sneek)
28/03/2018
8

Het is een mooie garage met leuke en spontane medewerkers. De koffie staat altijd klaar en niemand is opdringerig.Bij de meeste onderhoudsbeurten is het mogelijk te wachten en dit is zeker plezierig.

Verkoop
Dhr vander Veen (Oranjewoud)
21/03/2018
8

keurige afhandeling en betoubare mensen tot zover.

Service
I van der Pol (Heerenveen)
14/03/2018
10

Vriendelijk en goede service

Service
mevr. A. de Boer
14/03/2018
9

Goede, snelle service, leenauto altijd mogelijk. Uitvoering volgens afspraak, overleg indien extra/onvoorziene kosten ontstaan. Vriendelijke bejegening.

Service
Dhr Klaas van der Tempel
12/03/2018
9

Het personeel, zeker ook de monteurs van garage Strikwerda, zijn kundig, vriendelijk en correct. Prima service, duidelijke informatie over reparaties en kosten ervan. Kan eigenlijk niet beter.

Service
A.A.Nijdam (Akkrum)
08/03/2018
10

Prima garage, afspraken nakomen!

Service
Coco (Xxxxxxxxxxx)
07/03/2018
10

Nou een tien is zeker op zijn plaats ..... zoals ik al zei auto loopt weer als vanouds.... ( alleen mijn voornaam gebruiken svp)

Service
Joke Kuijt (Terherne)
28/02/2018
10

Bij auto Strikwerda bent u verzekerd van een prima service, vriendelijke benadering, goede prijs verhouding en zeer mee denkend personeel. èn...goede koffie.

Service
P Zuidema
21/02/2018
10

Vriendelijk behulpzaam ook als je daar geen auto hebt gekocht

Service
b k (l)
09/02/2018
8

goed

Service
J W Jansen (Sneek)
24/01/2018
9

Nog steeds heel tevreden over de mensen en service. Als dat nodig is is er altijd vervangend vervoer. Tot nu toe alles binnen de afgesproken tijd en kosten. Daar waar dat niet lukte met een passende oplossing komen.

Service
Anoniem
10/01/2018
7

de dienstverlening kan naar 1 hoger nivo bvb koffie bij het wachten en tussendoor bijkomende kosten melden

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Hebben schade naar tevedenheid opgelost

Service
Mw A.Kussendrager (Heerenveen )
28/12/2017
10

Omdat ze doen wat ze beloven,

Service
Anoniem
27/12/2017
8

Goede service, plezierige mensen

Service
Anoniem
21/12/2017
8

netjes geholpen, gratis leenauto en gewassen teruggekregen

Service
Anoniem
07/12/2017
10

Ben zeer tevreden over de benadering, klantvriendelijkheid en afspraken.

Service
Siepie Wijbenga (Bolsward)
29/11/2017
10

Ben al meer dan 20 jaar klant bok Toyota Strikwerda. Altijd netjes en vriendelijk behandeld. Goede service.

Service
W.H.R. Lobel (Koudum)
29/11/2017
10

Zeer goede snelle service met een grote dienstbaarheid van vriendelijke en meedenkende medewerkers.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Goede uitleg wat er gedaan is, grote beurt wel erg duur

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Vriendelijk. Flexibele agenda. Eerlijk. Geen extra reparaties. Prettig.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

prettig, betrouwbaar, goede bejegening en ze houden zich goed aan de afspraak

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Ik kwam bij hen voor de eerste maal en ben keurig door hen geholpen bij de kleine service beurt voor mijn Toyota Yaris

Service
A.Landman (Lemmer)
27/10/2017
9

ze zijn betrouwbaar

Service
Familie Kuiper (Haren)
25/10/2017
10

Keurige afspraak, nette ontvangst op de afgesproekn tijd met zorgvuldige uitleg over de onderhouds werkzaamheden inclusief voorafgaande prijsopgaaf. Na de koffie wordt de auto gewassen en wel weer voorgereden.

Service
Mvr Anna van Malsen (Joure)
25/10/2017
8

Alles wel redelijk

Service
Sijbranda (Sneek)
25/10/2017
9

Vriendelijk , eerlijk, to the point .

Verkoop
Nelly de Boer (Sneek)
04/10/2017
10

Vriendelijk personeel ,met de juiste kennis!Je voelt je meteen op je gemak bij binnenkomst!Spontane proefrit gemaakt,ze nemen alle tijd voor je!

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Goede service en persoonlijk contact

Service
dhr Bosma (Joure)
27/09/2017
9

prettige omgeving, goede afhandeling

Service
Agricola (Jouree)
13/09/2017
9

Telefonische erg goed te woord gestaan ivm met onze prive omstandig heden Werkplaats mannen waren vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Goede service, vriendelijke mensen en er wordt kwaliteit geleverd.

Service
Kees van Wijk (Tijnje)
31/08/2017
10

Ik ben meerdere keren snel en vakkundig geholpen volgens afspraak en voor een kleine dienst worden niet altijd direct kosten berekend. Daardoor ook de APK en grote beurt daar laten uitvoeren.Zéér tevreden.

Service
J.Meijerhof
23/08/2017
9

Straalt gemoedelijkheid , betrouwbaarheid en eerlijkheid uit

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
8

Zeer tevreden. Geef geen 9 of 10. Vandaar een dikke 8.

Service
Douwe Bethlehem (Tjalleberd)
24/07/2017
8

alles naar tevredenheid

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
8

Goede services en klant vriendelijk.

Service
Aldert J. van der Molen (Heerenveen)
17/07/2017
10

bijzonder prettige garage: klantvriendelijk, goede receptie/onderdelenmagazijn, goeie service, no nonsense, goede vaklui/monteurs.

Verkoop
Anoniem
14/07/2017
10

Goede service, vriendelijk, kundig en behulpzaam

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Elk autobedrijf laat nu en dan steken vallen. Dat is ondanks de welwillendheid van Strikwerda net zo als elders.

Service
Anoniem
27/06/2017
9

altijd alles naar wens

Service
Anoniem
27/06/2017
7

goed

Service
de Boer (Heerenveen )
26/06/2017
9

Super tevreden, erg vriendelijk personeel en mijn auto was ook nog schoon gemaakt

Service
Wytze Visser (Groningen)
22/06/2017
10

Strikwerda, de garage waar alles klopt, van A tot Z.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Vriendelijke receptie en alles netjes volgens afspraak

Verkoop
Dhr. en mw. Reekers (Drachten)
21/06/2017
10

Onze ervaring met de eigenaar en medewerkers van garagebedrijf Strikwerda:
Zeer klantvriendelijk, uitermate servicegericht, betrouwbaar en correct.

Verkoop
A. Lageveen (Ysbrechtum)
20/06/2017
10

Een betrouwbaar bedrijf.

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Altijd heel vriendelijke ontvangst veelal direct geholpen, heel vakkundige en betrouwbare dealer.

Verkoop
Anoniem
08/06/2017
10

betrokken en vriendelijke verkoper(s). De prima ervaringen in de afgelopen jaren werden weer waargemaakt.

Service
dhr Y Blom (Snssk)
07/06/2017
10

De service , de uitleg en de vriendelijke ontvangst en behandeling zijn uitstekend

Service
Sietse Faber
07/06/2017
9

Ben zeer tevreden met mijn Toyota Yaris, en ook met het contact met de dealer.
Het contact en de behandeling ervaar ik als heel prettig.

Verkoop
Gerard brander (Gorredijk )
01/06/2017
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam. En door de spontane proefrit zijn we overtuigd om onze toyota te kopen.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Wordt er altijd goed geholpen.

Service
Schuringa (Heerenveen)
31/05/2017
9

Strikwerda Heerenveen heeft service duidelijk hoog in het vaandel staan. Van het maken van de afspraak t/m de oplevering van de auto: alles is meer dan prima in orde!

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
10

Uitstekende ontvangst.
Enkele malen geweest om een andere kleur te bekijken. Hiervoor gebeld door bedrijf.

Service
Anoniem
23/05/2017
9

Vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig.

Verkoop
Anoniem
18/05/2017
9

Goede service
Goede uitleg
Goede communicatie
Afspraken worden nagekomen
Vriendelijk personeel

Service
Anoniem
16/05/2017
10

Dankzij de leenauto met trekhaak (!) konden we onze weekendtrip met caravan volgens plan vervolgen. De reparatie werd snel en tegen aanvaardbaar tarief uitgevoerd. We zijn prima door de dealer geholpen. Dat hetzelfde onderdeel, de EGR klep van onze Toyota Avensis Wagon 2.2 D-4D D-CAT voor de derde keer in drie jaar vervangen moest worden, daar kon de dealer ook niets aan doen.

Service
Anoniem
11/05/2017
10

prettig geholpen,koffie aangeboden,enz.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Een 10 is eigenlijk te perfect. Er zal altijd wel iets zijn. Daarom heb ik een 9 gegeven. Ik ben gewoon heel tevreden.Bedrijf ziet er mooi en netjes uit. Een mooie, goed toegankelijke locatie. Aardige mensen en goede service!

Service
M.Schipper
08/05/2017
9

prettige sfeer en alles wordt naar wens afgehandeld

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Goede Service.
Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Dhr H van der Meer (Leeuwarden)
28/04/2017
8

Ik neem het Toyota zeer kwalijk, dat er geen coulance regeling mogelijk was bij vervangen van diesel motor vooral
bij een lage km stand van ongeveer 126000 km.
Dan praat ik niet eens over de andere problemen.

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
9

Goede uitleg bij aankoop nieuwe auto.
Afspraken worden correct nagekomen.
Werkplaats chef geeft goede uitleg

Service
W.Lobel (Koudum)
26/04/2017
9

Ben tot dusverre zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service.

Verkoop
Anoniem
20/04/2017
9

Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Vanaf het begin een goed gevoel. Wordt een goed advies gegeven en, heel belangrijk, er wordt meegedacht.

Verkoop
Michiel Cnossen (IJlst)
13/04/2017
10

Prima behandeling

Service
E.S. Miedema (Frentsjert)
05/04/2017
9

Correcte service zoals het hoort

Service
Sijsma (Oudehaske)
30/03/2017
9

Zeer correct, uitvoerige informative, bandenwissel Zander extra kosher bij een grote beurt

Service
J. Falkena
23/03/2017
9

Ben al jaren klant tot grote tevredenheid

Service
w.stienstra (sneek)
23/03/2017
8

om dat wat ik opgegeven had een grotebeur maar kwam in de werkplaats achter dat ik tewijnig kilometers heb gemaakt zodoende werd een kleine uit gevoert

Service
Anneke (Heerenveen )
08/03/2017
10

de service is daar van grote klasse

Service
Dhr.C.Meijburg (Workum)
08/03/2017
10

zeer tevreden, prima afhandeling.

Verkoop
Van Den Brom (Friesland)
03/03/2017
10

Altijd vriendelijk, correct en meedenkend en ongelooflijk goede service niets is teveel.Eerlijk advies. Hier ben je nog echt klant !!

Verkoop
Anoniem
02/03/2017
9

Wij zijn zeer klantvriendelijk behandeld.
Ze nemen alle tijd voor een goede en uitgebreide uitleg van de nieuwe auto.

Verkoop
Dhr. J.J.G Soek (Workum)
02/03/2017
9

Zoals ik eerder vermelde, is klantgerichtheid zeer belangrijk en dat is bij Strikwerda ruimschoots aanwezig. Goede informatie naar de klant toe en vriendelijkheid is wat een klant graag wilt. Korte en correcte informatie, zonder langdradig te worden. Dit is allemaal dik in orde.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Prima service en uitstekende klantbehandeling

Verkoop
Dhr. C.L. Haze (Oldeberkoop)
20/02/2017
9

Personeel is altijd hartelijk en hulpvaardig. Men is altijd bereid om de beste oplossing , in overleg, te vinden voor de zaken die aan de orde zijn.

Service
Dhr.C. Pals (Drachten)
14/02/2017
9

Goede service, vakmanschap en klantvriendelijk.

Service
V.J. Deen (IJlst)
01/02/2017
9

Goed en vriendelijk geholpen.

Service
Frank Kloek (Joure)
19/01/2017
9

Duidelijke afspraak, doen net ietsjes meer en bellen als er extra reparaties nodig zijn.

Verkoop
a doppenberg (goredijk)
04/01/2017
9

- goede service en vriendelijke bejegening.
- de tijd nemen om vragen te beantwoorden.
- als de Toyota wat later geleverd wordt de APK keuring van de vorige auto voor hun rekening nemen.

Verkoop
JWA Hoevers (Sneek)
28/12/2016
9

Uitstekende service, goede inleving in de klant, integer en eerlijk (voorzover ik nu weet).

Service
Dhr A.J. van der Molen (Heerenveen)
05/12/2016
10

klant- en service gerichtheid is perfekt, een goed team van mensen; vriendelijk altijd goed aanspreekbaar; goed zaken doen!

Service
P. Brouwer (Arum)
31/10/2016
9

Ik word altijd uitstekend geholpen. De auto heeft mij nog nooit in de steek gelaten en dat is voor mij het belangrijkste.

Service
kruize (heerenveen)
07/09/2016
7

de service kan naar 1 beter plan worden getild maw aandacht voor de klant

Service
Zuidema (AKKRUM)
24/08/2016
10

- Reparaties waren top en extra advies super
- Zeer klant vriendelijk
- Prettig vervangend auto meegekregen
- Eind nota was zeer verrassend lager dan wij gedacht hadden

Service
Drs J.C. van Veen (Sneek)
03/08/2016
10

Altijd op tijd en correct alle werkzaamheden uit gevoerd

Service
Dhr. Marten Bosgra (Joure)
12/07/2016
9

Alles was naar wens.

Service
Anoniem
29/06/2016
8

Prima bedrijf, aardige mensen.

Service
Anoniem
29/06/2016
9

Goede service en kennis van zaken.

Verkoop
Anoniem
16/06/2016
8

Ik had geen klachten; altijd correct geholpen.

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Vriendelijk en correct

Verkoop
J.J. van Beusichem (Wijckel)
15/06/2016
9

Vakbekwaam

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Prima garage, vriendelijk en kom er altijd tevreden weg.

Verkoop
Henk van der Staaij (Harlingen)
30/05/2016
10

Zeer prettig en professioneel contact

Verkoop
Adri Brand (Sneek)
26/05/2016
9

Klantvriendelijkheid, gastvrij en men neemt de tijd voor je

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Betrouwbaar, persoonlijk bedrijf.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
9

Prima service, goede advisering, ruime tijd voor proefrit.

Service
Alie Jonker (Heerenveen)
11/05/2016
10

Goede service, klantvriendelijk, meedenkend

Service
SFeenstra (Sneek )
11/05/2016
9

Prima service goede uit leg over de gedane grote beurt die is uit gevoerd vriendelijkheid

Service
T Jongschaap (Heerenveen)
11/05/2016
8

is oke

Service
T.A\.Jansen (Sneek)
04/05/2016
10

Een correct, deskundig maar ook relaxed bedrijf

Service
m.plet (oldeouwer)
29/04/2016
10

goede service betrouwbare indruk

Service
V.J.Deen (IJlst)
25/04/2016
8

Tevreden

Service
Aldert van der `molern (Heerenveen)
20/04/2016
9

kleine garage waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Direct persoonlijk contact met alle medewerkers is voor mij belangrijk.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Correct van ontvangst, reparatie tot met gereedmelding

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Ze zijn altijd klantvriendelijk en houden zich aan de afspraken

Service
Anoniem
13/04/2016
8

vriendelijk geholpen en goede service. niet moeilijk doen over een leenauto

Verkoop
Petra van Zanten (Sneek)
08/04/2016
8

Prima ervaring met deze dealer! Dealer heeft per mail nav mijn mail nadere informatie gegeven over de auto. Dat was een super service.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
10

De liefde voor het vak en het merk Toyota. De showroom was netjes en ordelijk. Ook de werkplaats!!!!

Service
Anoniem
30/03/2016
9

Goed en zonder problemen

Service
J Jansen (Sneek)
30/03/2016
9

Vriendelijke, leuke mensen. Het pand is makkelijk bereikbaar, netjes en schoon. Service gericht (een leen auto is altijd beschikbaar)

Service
Jan Zetzema (Grou)
23/03/2016
10

Uitstekende behandeling en afhandeling geheel volgens afspraak.

Service
koos, Ja van Wijngaarden (Sneek)
23/03/2016
8

goede ervaring en vakkundige uitvoering

Service
John Rodenburg (Sappemeer)
16/03/2016
8

Door een probleem onderweg met mijn Toyota Verso Diesel (350.000km) hier terecht gekomen. Vervolgens netjes geadviseerd, heb een leenauto meegekregen en is het probleem, weliswaar tijdelijk maar dat was bekend, verholpen. Men is netjes binnen de gestelde reparatielimiet gebleven en heeft mij bij het ophalen van de auto een dusdanig advies uitgebracht dat wij nu Toyota Hybride gaan rijden.

Service
Hielkje Hofstra-Gillebaard (Joure)
09/03/2016
9

Ze zijn altijd correct en vriendelijk. Je kunt alle informatie krijgen die je nodig hebt.
Ze helpen je graag en op en tijd dat het jou past. Gewoon TOP!

Service
Anoniem
08/03/2016
10

Ik ben erg op deze Toyota garage gesteld , je kunt altijd bij hun terecht Maakt niet uit waar voor Komt Vandaag ben ik er nog geweest om een batterij voor mijn auto sleutel en vroeg wat ik betalen moest Nee niets zeiden ze tegen mij waar vind je dat nog in deze tijd Dit bedrijf is echt een klant vriendelijke bedrijf TOP

Service
Anoniem
02/03/2016
9

word altijd goed geholpen en en word echt als klant behanded

Service
Anoniem
26/02/2016
10

wij voelen ons daar vertrouwd in alle opzichten.

Verkoop
Dhr.V.W.Kaptein (Bakhuizen)
25/02/2016
8

een acht is ruim voldoende

Service
Dhr. C.L. Haze (Oldeberkoop)
12/02/2016
9

Altijd een vriendelijke benadering en een vakkundig advies met de nodige uitleg.

Verkoop
Gerrit Meulman (zwolle)
09/02/2016
8

persoonlijk nam de tijd koffie goed gesprek

Service
Dhr. J. De Bruin (Sneek)
03/02/2016
9

Ze zijn erg behulpzaam, vriendelijk, servicegericht en je voelt je er gelijk thuis.

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

Klant staat centraal. Klantvriendelijk dus.

Verkoop
Anoniem
27/01/2016
10

correct verlopen

Verkoop
Chris Pals (Boornzwaag)
27/01/2016
9

Wij voelden ons thuis, heel plezierig en kundig.

Service
J.Visser (Workum)
27/01/2016
9

Ik word altijd keurig ontvangen en vragen of problemen netjes aandacht aan besteed.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
7

Had een 8 of een 9 kunnen zijn, als de verkoper de afspraak voor aflevering van de nieuwe Toyota beter had genoteerd.
Jammer, het was voor ons de eerste nieuwe auto.
Uiteindelijk is alles goed gekomen, en rijden zeer tevreden in onze Toyota.

Service
Anoniem
11/01/2016
7

omdat de gemaakte afspraken niet worden nagekomen, niet eenmalig maar vaker. Denk niet dat het de bedoeling is dat de klant actie moet ondernemen..........

Service
Iris Brouwer (Heerenveen)
23/12/2015
10

de klantvriendelijkheid en service is erg goed en eventuele klachten en/of mankementen aan de auto worden snel behandeld.

Verkoop
Jakob fridzema (Roden)
23/12/2015
10

Goede inruil,goede uitleg en ontvangst.

Service
Anoniem
10/12/2015
9

Goede service en vriendelijke mensen, ik laat mijn auto graag achter.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Mijn ervaringen met dealer zijn prima,ook als ik toevallig in de buurt ben en een probleem heb wordt ik altijd geholpen.
Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Ben zeer tevreden over de service, de vriendelijkheid en de mogelijkheid tot overleg.

Service
cgh koenst (uitwellingerga)
11/11/2015
9

goede vriendelijke service

Service
Hoekstra,Oane.dhr. (Joure)
11/11/2015
10

Snel,volgens afspraak

Service
O.Smid (Heerenveen)
11/11/2015
9

Het is een goede dealer met prima verkopers en afspraak is afspraak

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
8

WE HADDEN IN HET VERLEDEN AL EEN PAAR KEER EEN Toyota BIJ DEZE GARAGE GEKOCHT, OOK BIJ ANDERE TOYOTA DEALERS.
ONZE ERVARING MET DEZE GARAGE ZIJ ALTIJD POSITIEF GEWEEST.

Service
cees van rijn (Heerenveen)
21/10/2015
9

Door de goede service er stond een keurige auto voor me klaar

Service
Anoniem
16/10/2015
9

prima service en zeer klantvriendelijk

Service
dhr.j. portena. (sint nicolaasga)
16/10/2015
10

als een niet onwetende op hun terrein kan ik mijn (lieveling)auto met een rustig gevoel laten verzorgen!.

Service
Anoniem
05/10/2015
9

Zowel bij inleveren en het ophalen van de auto uitstekend behandeld, uiterst vriendelijk en belangstellend.
Verder is de servicebeurt, voor zover ik dat kan beoordelen, correct uitgevoerd.

Service
Betsy Valen (Heerenveen )
23/09/2015
7

Hebben in het verleden meningsverschil gehad over reparatie van auto en zit me nog dwars. Willen andere auto maar twijfelen nu over toyota! Koppelingsplaat binnen 5jaar gebroken met ca. 33000 km en mijn man en ik rijden al ruim 47 jaar schadevrij!

Verkoop
Anoniem
21/09/2015
9

open en eerlijk bedrijf; humor en sportief; voelt vertrouwd aan.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Goede garage/dealer met hele vriendelijke en behulpzame mensen. Nooit problemen, als er onverwacht iets is dan wordt er snel een goede oplossing gezocht.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Goede service en advies, vriendelijke deskundige medewerkers. Onderhoud en reparatiewerkzaamheden waren keurig en volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden over garage Strikwerda.

Service
Gerlof (Wiersma)
11/09/2015
10

Uitstekende garage/service

Service
Wibo van de Linde (Balk)
11/09/2015
9

Uitsluitend goede ervaringen

Service
Tina Suierveld
27/08/2015
10

Omdat ik mij vertrouwd voel en goed word behandeld Goede afspraken en goede prijs kwaliteitverhouding super service

Verkoop
Anoniem
20/08/2015
10

Prima ontvangst en service, eerlijke uitleg & toelichting en oprecht persoonlijk geïnteresseerd.

Service
Anoniem
20/08/2015
9

Deze Toyota Dealer Strikwerda staat voor klantvriendelijkheid!
Altijd keurig word ik te woord gestaan, afspraken worden bevestigd, afspraken worden nagekomen. Meer dan keurig en bijzonder in de automotive gezien andere ervaringen die ik heb.

Service
L.Talman. (De Knipe)
19/08/2015
10

Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Je weet waar je aan toe bent. Ze staan voor je klaar.

Service
Anne Landman (Follega)
17/08/2015
9

makkelijk om afspraken te maken die goed bij je passen

Service
Anoniem
13/08/2015
9

zeer tevreden

Verkoop
C. Monsma
23/07/2015
10

Zeer correcte benadering, maakt zijn woorden waar en komt afspraken volledig na.
Kortom een dealer om bij terug te komen voor een praatje en een kopje koffie.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Correct zonder poeha.Betrouwbaar

Service
Anoniem
06/07/2015
9

alles altijd naar wens

Service
Anoniem
24/06/2015
8

Goed voorgelicht en uitstekende service

Verkoop
Anoniem
24/06/2015
9

Bij dit autobedrijf wordt je altijd op een vriendelijke manier geholpen, personeel staat altijd voor je klaar. Personeel heeft kennis van zaken en gaat hier accuraat mee om.

Service
Schuringa (Heerenveen)
24/06/2015
10

In alle opzichten is dit een aanrader.
Zelfs een paar lampjes werden na sluitingstijd nog vervangen.

Verkoop
Anoniem
23/06/2015
9

klantvriendelijk, behulpzaam, geen opdringerige verkooppraatjes. Niets is teveel.
Vragen, geen probleem, zelfs na de aankoop legen ze het nogmaals met alle geduld uit.

Service
A. Faasse (Bolsward)
13/05/2015
9

Prima en gerichte service aan 80-plusser

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Een 10 is te perfect. Dan is er niks meer te wensen. Ik ben gewoon heel tevreden.

Service
Dhr. Sophocles Tryfonides (MILDAM)
13/05/2015
8

Gewoon het uitleggen van de werkzaamheden, die werden uitgevoerd, aan de klant mag enigszins uitgebreid worden. Meer tijd voor de klant dus.

Service
Jelle Feitsma (Dearsum)
13/05/2015
9

Correct, vriendelijk, vakkundig

Service
Willem Hoekstra (Broek Fr)
13/05/2015
8

De receptie levert prima werk. Snel contact, goede informatie en alles stipt volgens afspraak. Wachtruimte schoon, wifi, dagblad, leesvoer, goed koffieapparaat, echte kopjes en geen gebruikte kopjes op tafel. Goede stoelen. Het werk van de monteurs kan ik niet beoordelen. Daarom cijfer 'maar' een 8.

Service
Dhr. G.Z.Otto (Sloten/ Fr.)
29/04/2015
9

Vriendelijke ontvangst, vertrouwen in medewerkers die mijn Toyota RAV4 een onderhoudsbeurt gaven.

Service
Jan van der Tempel (Oosterzee)
29/04/2015
9

Klantgericht denken en doen op een prettige wijze. Bovendien valt de rekening elke keer mee.

Service
J.P. Terpstra (Bolsward)
08/04/2015
8

goede service, niet moeilijk doen over een leenauto, normale prijs.

Service
T.A.Jansen (Sneek)
08/04/2015
9

Een betrouwbaar en in alles deskundig en correct en klantvriendelijk bedrijf.

Service
J.Sjoerdsma (GROU)
02/04/2015
9

Alles volgens afspraak en op tijd.

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Overwegend vriendelijke medewerkers die meedenken waar nodig, kundige monteurs, prijs/kwaliteit-verhouding is erg goed.

Service
w.stienstra (sneek)
17/03/2015
8

om dat de ontvangst prima is je wort ontvangeng met een kopje koffie

Service
Anoniem
11/03/2015
8

over het algemeen tevreden over service

Service
J.van der Keur (Oppenhuizen)
04/03/2015
9

Wij ervaren de medewerkers van deze garage als kundig, klantgericht, spontaan en gewoon heel aardig.
Langs deze weg graag een pluim en bedankje voor de service van het afgelopen jaar.

Service
Anoniem
23/02/2015
9

Duidelijke afspraken.

Service
Anoniem
19/02/2015
8

goed

Service
Anoniem
18/02/2015
9

Correct, volgens afspraak, deskundig en technische knowhow zijn aanwezig

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
8

Een 8 is een hoog cijfer. Betrouwbaar, service, gemaakte afspraken worden nagekomen, bekendheid met de klant, redelijke prijs/kwaliteit.

Service
Anoniem
04/02/2015
9

Je wordt er correct behandeld.

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
10

Eerlijke, rechtvaardige mensen die je netjes helpen zonder te pushen.

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
8

Klantvriendelijk, mooi open showroom met lekkere koffie

Service
j.visser (workum)
02/02/2015
9

Ik word altijd correct geholpen en is er iets zegt men het gelijk.

Service
Anoniem
28/01/2015
8

Was tevreden

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

Een prettige en persoonlijke behandeling

Verkoop
Klaas A. Dik (Sneek)
05/01/2015
10

De dealer (dhr. Ane Piet Strikwerda) begreep mijn vraag en gaf een heel goed voorstel voor het aanschaffen van een nieuwe Toyota. Ik kreeg het gevoel dat hij (ook) mijn belangen wilde behartigen. Hij toonde aandacht en zorg voor mijn belangen en was ter zake kundig. Voorts ben ik al jaren een zeer tevreden berijder van een Toyota-auto en wilde graag een volgende Toyota.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik zo'n goede zakelijke relatie had met mijn autodealer. Ik zal dan ook graag mijn Toyota Prius bij Strikwerda in onderhoud hebben.

Service
Anoniem
09/12/2014
9

Vriendelijk en kundige benadering van ons als klanten. Auto is in goede handen en we wisten precies waar we aan toe waren.

Verkoop
Gerrit en Marijke de Jong (Akkrum)
09/12/2014
9

vriendelijk, correct en persoonlijk naar ons toe. ook als wij zo eens met vragen bij hen komen. zijn al jaren klant, bijna 41 jaar.

Service
Dhr. N. van der Beek (Sneek)
02/12/2014
8

prima in orde

Service
Dhr. W. J. Hoekstra (Broek Fr)
02/12/2014
9

Service, ontvangst,duidelijkheid,nakomen afspraken. Kan niet beter.

Service
Dhr.C.Meijburg (Workum)
02/12/2014
10

Prima Garage met een goede service met oog voor details.

Service
Anoniem
16/10/2014
10

Alle afspraken worden correct en vriendelijk afgehandeld. Er is goed overleg mogelijk

Service
Jacoo van Berge (Sneek)
16/10/2014
7

De mensen zijn altijd vriendelijk. Ik zou het nog leuker vinden als onze auto na de grote beurt schoongemaakt werd en de wachtruimte is erg open en koud. Verder ben ik erg tevreden.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Correct, afspraak is afspraak, beleefd,

Verkoop
S. de Jonker (Wolvega)
02/10/2014
10

Persoonlijke benadering van de verkoper.
Je bent geen nummertje zoals bij vele.
Geen gladde verkoop

Verkoop
A de Jong (Sneek)
19/09/2014
8

Normaal een 10 maar de navigatie was niet ingebouwd maar dat was de schuld van TOYOTA, maar dat werd
tijdelijk goed opgelost door de garage Wellicht dat u de leverancier daar op kan wijzen

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

Prima contact rond de aanschaf van mijn eerste (!) Toyota. Geen ervaring met het onderhoud door de garage dus geen oordeel. Overigens wel hoog gespannen verwachting hierover.

Service
M. Dam (Oudehaske)
19/09/2014
9

Zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Maken van een afspraak, ook eventueel wijzigen, gaat goed. De wachtruimte is gewoon, zoals het in een showroom is, maar wel goed onderhouden. Thee en koffie en lectuur voorradig. Er wordt redelijk op de tijd van de gemaakte afspraak gewerkt. Vragen over de auto worden correct en rustig beantwoord. Er wordt, na een onderhoudsbeurt b.v., uitleg gegeven over de dingen die aan de auto zijn gedaan.

Service
Fam. van der Tempel (Oosterzee)
26/08/2014
9

ze denken met je mee en de tevredenheid van de klant is het uitgangspunt, dit ervaren we bij elk bezoek

Service
Anoniem
19/08/2014
8

Tevredenheid en een 8 is voor ons het hoogste cijfer.

Verkoop
DHR T.SIKKES (HEERENVEEN)
19/08/2014
8

Zeer tevreden

Verkoop
M.Bosgra (Joure.)
06/08/2014
8

Wij zijn prima behandeld en hebben alle lof voor de dealer en zijn medewerkers. We zijn echter te kort bij deze dealer om daar een 10 van de maken. Dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Tot nog toe hebben we echter geen klachten en alleen maar lof en zijn we erg tevreden.

Service
Thomas Kamsma (Beetsterzwaag)
06/08/2014
9

Vanaf het begin hebben ik en mijn partner een goede klik met het bedrijf. Zij zijn laagdrempelig, zijn eerlijk in alles en sterk in de persoonlijke benadering

Service
Anoniem
05/08/2014
7

de service kan beter mbt reparaties

Service
Anoniem
05/08/2014
8

je wordt correct bejegend en krijgt een uitstekende prijsopgave die klopt

Service
Anoniem
05/08/2014
9

vriendelijk onvangst en goed overleg

Service
Familie Hofman (Terband)
04/08/2014
9

klantvriendelijk en kwaliteit

Service
wm.kuijt (terherne)
31/07/2014
9

Alles word naar tevredenheid opgelost en ze zijn erg behulpzaam als je ergens vragen over hebt.
minder tevreden ben ik over de aflevering van af de fabriek om dat later bleek dat er iets goed fout zat met de gemonteerde versnellings- bak ook dit heeft de dealer naar alle tevredenheid opgelost.
dit ook al met onze vorige auris.

Verkoop
jvanderplaats (harlingen)
29/07/2014
8

goede afspraken goede offerte vlotte afhandeling

Service
Jan Kuperus (Sneek)
22/07/2014
9

Vakbekwaam en vriendelijk personeel. Afspraken worden prima nagekomen en uitstekende service zorgen ervoor dat je weer terug komt als klant

Service
Anoniem
17/07/2014
10

Mijn 2 voorbanden waren versleten tot 2,5 mm profiel. Voorstel door reserveband voor te plaatsen, zodat ik slechts 1 nieuwe band hoefde te kopen. Dit scheelt in kosten. 1 van de voorbanden is als reserveband weer achterin gegaan. Ik waardeer het meedenken met de klant in deze ten zeerste.

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
9

Klantgericht, vriendelijk en alle tijd nemen om tot een goede gezamenlijke deal te komen.

Service
Anoniem
16/07/2014
9

Prima dealer en met een uitstekend merk: Toyota.
We hopen er nog heel lang van te mogen genieten!

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
10

Vriendelijk en professioneel bedrijf, waarbij service centraal staat. Geen opdringerige verkoop, waardoor je een goed gevoel krijgt voor de toekomst.

Service
Anoniem
16/07/2014
9

klantvriendelijk, service, netjes.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

goede service

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Prima gewerkt

Service
Anoniem
26/06/2014
6

Bij het failliet gaan van de vorige eigenaar ben ik noch door Toyata nog door de opvolger ingelicht hoe het verder ging. In een advertentie las ik wie de opvolger was. In mijn gedachte gaat de organisatie van Toyota ook niet vrijuit.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Prettige behandeling, goede communicatie

Verkoop
D. Osinga (Oudemirdum)
26/06/2014
8

Prettige, plezierige, correcte en duidelijke behandeling

Service
gerrit de jong (akkrum)
26/06/2014
9

ruim 40 jaar ervaring en altijd vriendelijk en zeer correct behandeld

Service
Gert Muizer (Sneek)
26/06/2014
9

Vriendelijk & vakkundig!

Service
L.Boonstra (Tolbert)
26/06/2014
10

We voelen ons thuis bij deze garage. Vriendelijke mensen, de aangeboden koffie, zelfs bakje water voor de hond, krantje tijdens wachten. Kortom, prima!

Verkoop
Anoniem
04/06/2014
10

Een prima garage en goed personeel

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.